Foto: UNFKS
Horde zla najavljuju spektakl u četvrtak, podrška stiže iz svih krajeva Evrope i BiH

Horde zla najavljuju spektakl u četvrtak, podrška stiže iz svih krajeva Evrope i BiH


FK Sarajevo u četvrtak igra revanš utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige protiv kazahstanskog Aktobea, a zbog koje vlada euforija u glavnom gradu, ali i širom BiH i Evrope.

Podsjećamo, prva utakmica je završila rezultatom 0:1 u korist bordo tima, pobjedonosni pogodak u 90'oj minuti je postigao Francis Kyeremeh.

Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović Hase u četvrtak sa početkom od 21:00 sati.

Prema prvim informacijama, već je hiljade ulaznica prodano, a Horde zla su večeras najavile spektakl.

Naime, kako je objavljeno na njihovom Telegram kanalu, brojne njihove pristalice su širom gradova BiH i Europe postavili transparente sa pozivima na dolazak na sjevernu tribinu.

Kako se može vidjeti na fotografijama, uz FK Sarajevo je Visoko, Doboj Istok, Ilijaš, Travnik, Njemačka, Minhen, ali i gradovi širom Francuske i Švicarske i, naravno, Sarajevo.

POGLEDAJ GALERIJU

“Nakon više od mjesec dana, čekanju je konačno došao kraj!

Na krilima prošlosedmične pobjede, naš voljeni klub u četvrtak, 18. jula sa početkom u 21h u revanš susretu dočekuje kazahstanski FK Aktobe. Naša je obaveza da sjevernu, a i sve druge tribine stadiona Koševo, ispunimo u što većem broju i gromoglasnom podrškom bordo-bijelim pomognemo da izbore plasman u naredno pretkolo.

Furma me ljetna noć na Koševu se svjetla pale!”, napisali su iz UNFKS – Horde zla.

Nema sumnje da će na stadionu Asim Ferhatović Hase biti na desetine hiljada navijača, a ako FK Sarajevo prođe Aktobe, u drugom pretkolu ih čeka slovački Spartak iz Trnave kojeg je bordo klub već izbacivao iz Evrope.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija