Hrvat prijavio policiji da mu je neko ukrao 300 litara vina iz podruma

09.04.2022., Zagreb, U mjestu Poljana Okicka je izgorjela kuca, nakon gasenja pronasli su tijelo. Policijski ocevid je u tijeku. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Vlasnik vinograda i klijeti u Podravini nemalo se šokirao nakon što je u ponedjeljak, nakon višednevnog izbivanja, stigao u svoj mali raj nadomak Đurđevca.

Nepoznat netko mu je ušao u klijet i podrum i ukrao svo vino koje je imao nakon lanjske berbe grožđa. Ostat će, dakle, suha grla, po svemu sudeći.

Kako je koprivnička policija otkrila u utorak ujutro, drska se krađa dogodila između 25. svibnja i 5. lipnja u mjestu Šemovci blizu Đurđevca.

“Nepoznati je počinitelj iz vikend objekta nedaleko od Šemovaca otuđio oko 300 litara vina, oštetivši vlasnika za više tisuća eura. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”, rekli su u koprivničkoj Policijskoj upravi jutros.

Nije poznato je li žedni lopov odnio vino u bačvama ili ga je istočio u prikladne posude. A možda je nešto usput i popio piše Danica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79