Hrvati kod Modriče žele od sportske dvorane napraviti dvoranu za susrete i ured mjesne zajednice

Hrvati kod Modriče žele od sportske dvorane napraviti dvoranu za susrete i ured mjesne zajednice


Oni u Sarajevu i Banja Luci ne razumiju da je to dio našeg života.

Na razvoj lokalnih zajednica u nekom kraju u Bosni i Hercegovini, utjecalo je niz društveno-političko-gospodarskih odnosa. U selu Kladari Donji kod Modriče prateć tijek vremena prikazano je kako se razvijalo školstvo nekad i sada. Pod utjecajem različitih vlasti institucija u vremenskim periodima.

Počevši prije nesretnog rata u Kladarima Donjim je bilo glavno sjedište za učenike iz Garevca, Čardaka, Miloševca i Kladara. Početkom rata dolaze problemi, dvorana je devastirana, učenika nema ali imaju povratnici kojima je potrebna dvorana za susrete i ured mjesne zajednice. Odlučno idemo u nastavak sa projektima za period 2024/25 godina.

Projektom se predlaže postavljanje novog krovišta na zgradu dvorane i obnova stolarije

Trenutno krovište prokišnjava te ga je potrebno hitno zamijeniti kao i kompletnu stolariju. Dvorana bih služila za susrete sa mještanima, uredom mjesne zajednice, knjižnicom i slično.

❗❗Projekat dvorane je apliciran u Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica za period 2022 /23 godina još uvijek projekat nije odobren❗❗


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija