Husarić za Crnu Hroniku otkrio oca Asmira Begovića: Džeko je jedini gori od Vice, on sve odlučuje (FOTO)

Ne stišava se bura nastala nakon objave Asmira Begovića koji je osuo paljbu po čelnicima Nogometnog saveza.

– Vico, Miske, Petev, grupa agenata (menadžera op.a). Umjesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…, napisao je sinoć Asmir Begović.

Nova pometnja nastala je kada je N1 objavio navodnu kupovinu mjesta u reprezentaciji od strane menadžera, a portal Crna Hronika otkrio da je riječ o Admiru Husariću iz Srebrenika.

Crna Hronika otkriva: Admir Husarić je menadžer Pirića, blizak je vladajućoj stranci u BiH!

Na situaciju o Asmiru Begoviću oglasio se i njegov otac Amir i poručio:

– Gospodine Zeljkoviću, mogli bi i vi na sud. Reći da nema karaktera za nekoga ko je pomogao mnogim ljudima, udruženjima, djeci sa specijalnim potrebama… je u najmanju ruku za sud ili možda psihijatriju. Nisi čuo za Misimovića ništa iz prošlosti (tuča sa selektorom, bojkot baraža sa Portugalom, odnos prema bratu Spahiću prilikom izbora selektora, psovanje Sušića i mitraljez itd). Spusti malo loptu na zemlju gospodine i gledajte da se pobijedi Kazahstan, napisao je Amir Begović te dodao:

Onda ćemo diskutovati ko je kakav karakter. Šta bi prošlog oktobra, zašto je Asmir napustio reprezentaciju? Podmetnuli ste mu koronu, raspitajte se šta je bilo. Burić pozitivan, sakriveno da ne bi Šehić u karantin. Obavijestite javnost šta je bilo Zeljkoviću. Nemoj se praviti važan. Znam da ti ima po kome doći i malo više respekta prema Asmiru kao predsjednik saveza. 63 nastupa, još uvijek je šesti na vječnoj listi, a pogotovo prema Barbarezu. Još si ti zelen dijete. I napomena, 11 igrača čini fudbalski tim, poručio je Begovićev otac.

Oglasio se i kontroverzni menadžer, Admir Husarić za portal Crna Hronika. U razgovoru je otkrio i detalje navodnog razgovora sa Amirom Begovićem, koji je najavio skandal za bh. medije:


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79