I dok su građani BiH ,,razmaženi”, Bisera Turković (SDA) u trgovinu ide sa službenim automobilom i tjelohraniteljima

“Moralna Godzila”, kako je danas Dragan Bursać cinično nazvao SDA-ovu ministricu vanjskih poslova Biseru Turković, u intervjuu za Hayat televiziju imala je nekoliko novih bisera.

– Niko ne treba da bude umoran od toga. Niko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj koji ima toplinu u domu, svjetlo, koji ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi – ocijenila je ministrica Turković.

13. aprila 2021. godine u vrijeme ramazana, Biseru Turković snimio je novinar Emir Zatega kako u kupovinu ide službenim automobilima i kako joj tjelohranitelji nose kese. Šta je to drugo, nego razmaženost? Ali uslijedilo je objašnjenje koje je ražestilo javnost.

– Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze. Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana.

Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana – saopćila je tada Turkovićka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79