Ibro O. i Šefik Š. pretukli i izboli Sadmira Dž. nakon porodičnog slavlja

Ibro O. i Šefik Š. pretukli i izboli Sadmira Dž. nakon porodičnog slavlja


Sadmir Dž. (44) uboden je tri puta nožem u grudi i stomak u tuči sa Ibrom O. (38) iz Doboja i Šefikom Š. (43) koji ima državljanstvo SAD.

Naime, sve se desilo 13. januara u kasnim satima tokom porodičnog slavlja u jednom lokalu, a navodno je oštećeni rekao braći nešto što ih je naljutilo te je došlo do svađe i tuče, prenosi Glas Srpske.

“Tokom obračuna jedan od braće je potegao nož i izbo Sadmira Dž. On je prevezen u dobojsku bolnicu i trenutno nije životno ugrožen. Ibro O i Šefik Š. su lišeni slobode sutradan”, rekao je izvor blizak istrazi.

Dobojska policija saopštila je da su lišeni slobode I.O. iz Doboja i Š.Š. iz Amerike zbog sumnje da su napali S.Dž. i upotrebom hladnog oružja nanijeli mu teške tjelesne povrede.

Istakli su da je povrijeđeno lice zadržano na liječenju u bolnici.

“Policiji je u subotu, 13. januara, u 23.10 sati prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju došlo do fizičkog obračuna između navedenih osoba pri čemu je S.Dž. zadobilo teške tjelesne povrede, usljed upotrebe hladnog oružja.

U nedjelju, 14. januara, oko tri sata policija je lišila slobode I.O. i Š.Š a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda-stoji u saopštenju policije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija