Igor Crnadak proziva SNSD: Priznali “nametnute” oduke Schmidta

Nakon što je potpredsjednik PDP-a, Igor Crnadak, iznio svoje javno mišljenje o politici SNSD-a, fokusirajući se na postupke ministra finansija Srđana Amidžića.

Crnadak je jasno iznio svoje stavove, ogolivši navodne manipulacije i licemjerje unutar političkog establišmenta.

“Jučerašnji dan donio je dva ‘bisera’. Krunski dokaz da SNSD manipuliše i vara vlastiti narod i javno oglašavanje ‘boga’ lično. SNSD ministar finansija jučer je potpisao Odluku o privremenom finansiranju i u njoj se pozvao na nametnutu odluku Christiana Schmidta iz 2022. godine. Kad prevedete na srpski, Dodik i SNSD uredno, u miru i tišini, provode sve što Schmidt donese, a sluđuju narod RS-a kako ga ne priznaju i ne poštuju”, istaknuo je Crnadak.

“Iako, treba biti realan, njoj je najteže, vjerovatno negdje sada salijeva stravu. Zamislite kako bi vama bilo, da na vas Bog u kojeg vjerujete, onako zagrmi, lično vam se obrati i pred čitavim svijetom kritikuje”, dodao je Crnadak, implicirajući na reakciju SNSD-a na Schmidtove odluke.

Ovaj iskaz izazvao je žestoku raspravu u političkim krugovima, a mnogi se pitaju kako će SNSD odgovoriti na ovu otvorenu kritiku unutar sopstvenih redova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79