Ima još dobrih ljudi: Nudi besplatno ljetovanje za roditelje koji ne mogu djeci priuštiti odlazak na more!

Ne nije greška, dobro ste pročitali. Jedan čovjek iz Crne Gore ponudio je besplatan smještaj za tri porodice po 7 dana, ako ne mogu da priušte svojoj djeci odlazak na more ove godine.

Ljetovanja i odmori mogu koštati dosta novca, pogotovo kada su uključena i djeca. Međutim, oglas jednog čovjeka iz Crne Gore nudi nešto potpuno nevjerovatno – besplatan smještaj u toj zemlji za tri porodice, po sedam dana. O čemu se radi?

Bilo da su ove godine ljetovali u Crnoj Gori, Grčkoj, ili negdje drugo, prvo što je našim ljudima bilo na pameti jesu cijene. Cijene hrane, ležaljki, putovanja, smještaja, kao i to gdje je jeftinije.

U objavi na Facebooku, jedan crnogorski ugostitelj je napisao:

“Evo i septembar lagano ali sigurno prolazi. Špic sezone je prošao, a s obzirom da će biti još lijepih dana u prilici sam da ponudim besplatan smještaj onima koji ne mogu svojoj djeci da priušte boravak na moru. Od 08.09. U tri termina po 7 dana, mogu da mi se jave roditelji iz BiH, Srbije i naravno Crne Gore, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost”.

Post je podijeljen stotinama puta, a proširio se i na druge društvene mreže zbog humanog poteza ovog čovjeka, zbog koga (i zbog njemu sličnih) još uvijek nismo izgubili vjeru u ljude.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79