“Imam stotinu slika ispod četničke zastave, znači, mi smo normalna srpska porodica “

“Imam stotinu slika ispod četničke zastave, znači, mi smo normalna srpska porodica “


 

Nakon što je Miss Srbije Valentina Petrović, pozirajući s predstavnicama Albanije i Kosova tokom takmičenja za Miss Intercontinental u Egiptu rukama pokazala znak dvoglavog orla, koji je simbol “velike Albanije”, oglasio se i njen otac.

– Ona dijete pojma nema, nesvjesno je to uradila. Nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumjeli.

Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica – kazao je Aleksandar Petrović, otac Valentine, piše kurir.rs.

Miss Srbije naljutila naciju slikom na Facebook-u: Rukama pokazuju znak dvoglavog orla

Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica – rekao je Petrović pa dodao:

– Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: “Tata, šta sam uradila”, a ja sam joj rekao: “Sine, uradila si nešto što nije trebalo.” Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija