INA i Energopetrol otkazali nagradnu igru “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”. Niko neće dobiti automobil!

Nagradna igra “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”, koju su priređivali INA i Energopetrol benzinske stanice, je otkazana i niko neće osvojiti glavnu nagradu Mercedes CLA 180 Coupe.

Puna dva mjeseca su vjerni kupci su sipali preko 20 litara goriva na navedenim pumpama, a na kraju će ostati razočarani.

INA i Energopetrol oduzeli automobil sretnom dobitniku i dali mu 100 KM utješne nagrade

Informaciju su potvrdili iz Holdina-e i MITA grupe.

“Nakon provedenih dodatnih provjera, koje su standardni dio procesa provođenja nagradnih igara, utvrđeno je da dobitnik glavne nagrade u nagradnoj igri „Class Plus natoči, u Mercedes uskoči“, nije izvučen u skladu s Pravilnikom o provođenju nagradne igre registrovane u skladu s Zakonom o igrama na sreću”.

Kako kažu, došlo je do nenamjerne tehničke greške.

“Provjerom smo uvidjeli da je u ovom slučaju došlo do nenamjerne tehničke greške unutar samog sistema za koji je odgovoran vlasnik i operater računalne aplikacije putem koje se vrše izvlačenja nagrada te MITA Group kao priređivača nagradna igre.

Kako je zbog navedenog došlo do materijalne povrede pravila nagradne igre „Class Plus natoči, u Mercedes uskoči“ te se u skladu sa Članom 11., nagradna igra se otkazuje u dijelu dodjele glavne nagrade Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupé.

Kako navode priređivači nagradne igre, novac će biti doniran.

“Odlučeno je da se novčani iznos u vrijednosti glavne nagrade automobila Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupe, podijeli na četiri ravnomjerna dijela i uplati na račune humanitarnih organizacija Crveni križ FBiH, Merhamet MDD, SHU DOBROTVOR i Caritas”, navedeno je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79