Inspektori iznose vreće iz kuće ubice male Danke: Cisterna ponovo stigla

Policija je iznijela vreće sa dokazima iz kuće osumnjičenog ubice Dejana Dragijevića, a iz jedne od njih virila je drška nalik na dršku lopate, što će biti predmet vještačenja kako bi se utvrdilo da li je korištena u jezivom zločinu i skrivanju tijela malene Danke Ilić.

Svi nastavljaju svoj posao ispred dvorišta kuće osumnjičenog, gdje se nalazi septička jama koja je fokus istrage. Vatrogasna ekipa s čakljama se priprema za eventualno izvlačenje tijela, dok je cisterna za ispumpavanje septičke jame ponovo stigla na lokaciju.

Dejan Dragijević je policiji otkrio da su mu otac Rade Dragijević (73) i Dalibor Dragijević (40) pomogli da premjeste tijelo male Danke na drugu lokaciju, nakon što su prvobitno tvrdili da su ga bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka djevojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79