Isplivali jezivi detalji o ranjavanju braće: Pucnjava bila opomena za braću, Vasilije ubio mladića i dobio 12 godina, a Milošu krcat dosije

Policija od ponedjeljka “češlja” Obrenovac kako bi saznala više detalja oko ranjavanja braće Vasilija M. (32) i Miloša M. (26).

Njih dvojicu je u Urgentni centar dovezao prijatelj S. M. koji je izjavio da o pucnjavi ne zna ništa.

– Vasilije je upucan u koljeno, a Miloš u potkoljenicu i natkoljenicu. Stariji brat je policiji rekao da su se šetali glavnom ulicom u Obrenovcu kada su čuli pucnjavu, a zatim i osjetili da su ranjeni. Tako ranijeni su, navodno, došli do bazena u Obrenovcu gdje su pozvali druga da ih odveze u bolnicu. Nakon pregleda su sami otišli. Miloš je izjavio “da ima pravo da ćuti o ranjavanju” – kaže sagovornik blizak istrazi.

Ono što policiji dodatno otežava posao jeste što nije poznato na kom mjestu u Obrenovcu je došlo do obračuna. U glavnoj ulici nije nađena nijedna čaura. Policija je uzela nekoliko snimaka sa kamera na osnovu kojih bi mogla da dobije više informacija.

Vasilije je osuđen na 12 godina zbog ubistva. Njegov šest godina mlađi brat hapšen je zbog narkotika i razbojništva.

– Vasilije je osuđen za ubistvo mladića Stefana Lazarevića. Sud je utvrdio da je 2018. godine pretukao, a zatim ga nožem izbo. Lazarević je preminuo uslijed brojinih povreda – dodaje izvor.

Vasilije je tokom istrage bio u pritvoru, a na slobodi je jer je uložio žalbu na odluku suda.

– U istražnom zatvoru je proveo dvije godine i tri mjeseca poslije hapšenja, a onda je sve vrijeme na slobodi. Viđamo ga stalno, mnogo puta mi je bilo loše kad vidim kako slobodno hoda ulicima grada, i prvu i drugu presudu, kao i sada izvršenje kazne, on je čekao na slobodi. Zamislite samo da imate ubicu sina jedinca u svom komšiluku – rekao je Stefanov otac Goran i dodaje:

– Stefan sada ima kćerkicu od četiri godine, a njegova žena Sanja bila je u petom mjesecu trudnoće kada je on ubijen. Kad odemo da proštemo sa tim djetotom mi ga sretnemo. Ljudi nisu znali kako da nam saopšte da je na slobodi kad su ga prvi put vidjeli, piše Telegraf.

Majka Katarina sa suzama očima kaže da je bilo više situacija kada je sa svojom unukom, Stefanovom kćerkicom, vidjela ubicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79