ISPOVIJEST MAJKE TRANSVESTITA KOJI JE UBIO STUDENTA: “DA SAM VIDJELA DA NOSI NOŽ, ZAUSTAVILA BIH GA I VEZALA”

Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim, ispričao je majci Goran Abdulov, transvestit koji je sebe zvao Jovana, tvrdi njegova majka Dragica Radojčić.

Kako kaže, kobne noći nije vidjela da joj sin odlazi sa nožem u ruci.

– Da sam ga vidjela da izlazi iz kuće s nožem te večeri, zaustavila bih ga. Da sam posumnjala da će nešto da uradi, vezala bih ga kanapom za stolicu, da ga spriječim. Ne znam kako će izdržati u zatvoru, on je nježan. Bože, kolika nesreća, a taman je počeo da se pretvara u pravu ženu – rekla je ona za telegraf.rs.

Držeći dugačku plavu periku svog sina Gorana, za “Telegraf” počinje priču Dragica Radojković.

Još uvijek ne može da vjeruje da je prije samo tri dana, Goran Abdulov (34), ili “transica Jovana”, kako sebe naziva, izbo svog dečka Marka Radovića (24).

– Izašao je bjesan iz kuće i rekao mi da želi da riješi stvari sa Markom “kao muškarac”. Imao je na sebi trenerku i patike. Nisam primjetila da je nosio išta drugo sa sobom, a pogotovo nož. Možda ga je negdje sakrio. Ako je ponio nož, to je uradio da bi se zaštitio. Marko mu je već duže vrijeme prijetio i tukao ga je. Moj Goran ne bi mrava zgazio – priča ona.

Ipak, u nedjelju 8. jula, Goran je ušao u iznajmljenu kuću svog momka u Ševinoj ulici u Zemunu i nakon višesatne žučne rasprave ga izbo u predjelu stomaka i grudi. Markovo unakaženo tijelo pronađeno je u lokvi krvi, oko 22 sata na sred ulice, nedaleko od kuće u kojoj se dogodio incident.

Foto: V. Živojinović / RAS Srbija

Goranova majka kaže da ju je sin pozvao odmah po učinjenom zločinu i sve priznao.

– Kad je ušao u stan, trenerka i patike bili su mu krvavi i sav se tresao. Kroz plač je ponavljao: “Mama, ja neću u miliciju, valjda neće da umre. Ja ću da se ubijem ako on umre. Ja ga mnogo volim. I nisam htio da uradim mama to. To mi došlo tako, taj trenutak, mnogo me tukao – objašnjava Dragica.

Kako kaže, ona i sin su satima sjedili u kuhinji i pričali.

– Palio je cigaretu za cigaretom i ispijao kafe. Popio je i cijelu tablu “bensedina”. U jednom trenutku mi je rekao da ide da spava. Otišla sam u sobu i legla, ali mi nešto nije dalo mira. Kad sam ponovo ušla u kuhinju, vidjela sam ga vezanih nogu i sa kesom preko glave kako se guši. Pritrčala sam i oslobodila ga, a zatim udarila šamar, jer je već počinjao da gubi svijest – sjeća se majka osumnjičenog Gorana, gledajući u sliku na kojoj je bio dječak.

Kako ona navodi, Goran i Marko su se posvađali u petak jer je Marko želio da okonča vezu. Navodno, kad je Goran zatražio da mu Marko vrati novac koji mu duguje, on ga je udario. Zatim je prestao da mu se javlja, a i blokirao ga je na telefonu, kako Goran ne bi mogao da ga kontaktira. Zato je, priča Dragica, Goran i odlučio da ode kod njega u Zemun i obračuna se “u četiri oka”.

U Goranovoj sobi, Dragica je pokazala žensku garderobu koju njen sin voli da nosi. U kupatilu je njegova šminka, kozmetika. Roze karmin, koji je najčešće koristio. U želji da uskoro postane žena, Goran se u javnosti predstavljao kao “transica Jovana”.

 

– Ne mogu još uvijek da ga zovem “ona”, ipak mi je sin. Tek što je počeo da prima hormonsku terapiju. Za nekoliko mjeseci je trebalo da ide na operaciju promjene pola. Sve smo sredili u Ministarstvu i uspjeli da prikupimo novac. Kako će sad moći da prima terapiju dok je u zatvoru? Nikako. Sve će opet da mu se poremeti- odmahuje glavom Dragica, dok pokazuje dvije preostale ampule ženskih hormona.

U Višem javnom tužilaštvu Beogradu Goran Abdulov je danas saslušan, zbog sumnji da je na smrt izbo svog partnera. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi možda ne ponovio krivično djelo, kao i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments