Ispovijest majke:“Javili su mi iz škole…”

Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, koji ima smetnje u razvoju, uhapšen je juče zbog sumnje da je više puta tokom, kako je objavljeno, godinu i po silovao svoje dvije rođene sestre, koje imaju pet i 15 godina.

Stravično seksualno zlostavljanje policiji su prijavili radnici Specijalne škole u Vršcu, koju starija djevojčica, koja je takođe ometena u razvoju, pohađa, a njihova majka kaže da je za sve to saznala kada ju je pozvala zamjenica direktora vršačke Specijalne škole.

Djevojičice stare pet i 15 godina potom su odvedene na ginekološki pregled u Institut za majku i dijete u Beogradu.

Prema riječima njihove majke, ona je tek prije neki dan saznala za sve.

– Prije neki dan mi je javila zamjenica direktora škole da je moj sin to pričao. A, i moja kćerka je isto pričala u školi – da je imala sa bratom odnos. Meni ništa. Došao je gospodin iz Centra za socijalni rad u utorak i u srijedu ujutru je mene i kćerku (15) povezao u stanicu, u Vršac. Isto su nas ispitivali. Ja sam samo rekla ono što znam. Nisam mogla da kažem ono što ne znam. Kada se završio razgovor sa svim strankama, koje su došle da daju izjavu, mi smo otišli u Beograd, u Institut za majku i dijete da pregledaju Milicu od pet godina i Antonelu od 15. Uzeti su im brisevi – navodi majka.

Policajci su Danijela Ž. uhapsili u porodičnoj kući u Markovcu, gdje živi s roditeljima i još petoro braće i sestara.

Prema nezvaničnim podacima, on je koristio priliku kad nikog nije bilo kod kuće da bi silovao svoje sestre, piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments