(ISPOVIJEST) Proveo 8 godina u KPD Zenica jer je bio mlad i nestašan

Donosimo vam EKSKLUZIVNE priče sa osobama koje su bile s druge strane zakona, a nama su otkrili svoje svoje životne priče.

Redakcija portala Crna-Hronika razgovarala je s Enisom Sačevićem koji je dio svog života proveo iza rešetaka.

Moje ime je Enis Sačevićem zvani “Trco” iz Zvornika a čitav život sam proveo u Tuzli. Borim se kroz život kako znam i kako umijem.

Djelka koja sam činio jer sam bio mlad i lud, ali i život me je odveo u pravcu zbog kojeg sam 8 godina proveo iza rešetaka. I to zbog pokušavaja likvidacije i za narkotike onosno organizovani kriminal.

Boravak u KPZ Zenica je bio normalan, koliko može u tim ustanovama biti. Dok sam  boravio iza rešetaka upoznao sam razne profile ljudi, a družio sam se samo sa ispravnim momcima i zbog toga nikad nisam imao problema.

Šta je prvo što si uradio kada si izašao na slobodu?

Taj osjećaj se ne može opisati riječima, a otišao sam svojoj porodici naravno. Ne kajem se zbog djela koje sam učinio u životu.

Da li imaš savjete za mlade?

Želim poručiti svima da se bore, da ponovo ne idu u KPZ, da istraju na slobodi ako je to moguće.

 

 

(ISPOVIJEST) “Ima načina da se živi bez kriminala i bez da radiš za 4-5 stoja!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments