Ivana Marić “zadovoljna” odlukom Sebije Izetbegović: Pametna odluka. Tu si sigurna 4 godine, ako ti opet ukradu diplomu

Nakon što je jučer Enra Suljić otkrila kako je neko otuđio dio dokumentacije diplome Sebije Izetbegović, a Ivana Marić jutros predložila Izetbegovićkoj da preuzme mandat u Skupštini Kantona Sarajevo, politička analitičarka se ponovo oglasila poslije vijesti da će Sebija Izetbegović boraviti u klupama SKS.

Ukradena dokumentacija Sebijine diplome?

Kako smo već pisali, Ivana Marić je jutros predložila Sebiji Izetbegović da razmotri opciju prihvatanja mandata u SKS jer joj za to nije potrebna diploma.

“Odlično, neće onda biti problem da dostave dokaze za to pa da tu priču završimo, da ne maltretiramo cijenjenu profesoricu doktoricu generalnu direktoricu. Gospođa Izetbegović je na sjednicu Senata, koja treba da utvrdi vjerodostojnost njene diplome, poslala Enru kao “zamjenu”. Čuj zamjenu. Ko može biti zamjena osobi u čiju vjerodostojnost dipliome Senat sumnja? Najbolja prijateljica? Uposlenica u KCUS-u? Stranačka kolegica? Možda bi gospođi Izetbegović mogla razmotriti opciju da ipak prihvati mandat u Skupštini Kantona Sarajevo jer za to nije potrebna ni diploma o završetku srednje škole”, napisala je na svom Facebooku Marićka.

Ivana Marić poručila Sebiji Izetbegović: Prihvati mandat u SKS, za to ti nije potrebna diploma

Sada nakon što je Sebija Izetbegović preuzela mandat, Marićka je na Facebooku rekla kako je to pametna odluka Izetbegovićke.

“Pametna odluka gospođe Izetbegović da preuzme mandat u Skupštini KS. Za to joj ne treba ni diploma srednje škole, a kamoli magistarskog. Tu je sigurna naredne 4 godine, ako bi joj ukrali još koju diplomu i ako bi supruga smijenili kao predsjednika SDA. Helem, neka spektakl počne”, napisala je politička analitičarka na Facebooku.

 

Preuzeli mandat: Ovo su novi zastupnici Skuštine Kantona Sarajevo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79