Ivana Marić: Ženu ste stavili na stub srama, a svakodnevno svjedočimo javnom uriniranju muškaraca

Bosnu i Hercegovina potresla je vijest da je svoj život oduzela žena koja je izvršila malu nuždu na ulicama Banja Luke.

Video je počeo kružiti društvenim mrežama, a ljudi su je verbalno linčovali.

Oduzela si život žena koju su linčovali na društvenoj mreži X jer je izvršila nuždu na ulici

Porodica nesretne žene želi da se sazna ko je slao uvredljive poruke, ali i osobu koja je prva postavila snimak na društvene mreže.

Tragediju je prokomentarisala i politička analitičarka Ivana Marić. U Facebook postu kaže da svakodnevno svjedočimo uriniranju muškaraca, a jedna žena se odma proziva.

“Prije par dana na Facebooku mi je neko, koga ne poznajem, poslao snimak žene koja urinira na javnom mjestu, uz neku zločestu opasku. Samo sam odignorisala tu poruku i taj snimak.

Kamo sreće da su i drugi isto uradili jer da jesu ta žena bi bila živa i ne bismo njenoj porodici morali objašnjavati da se ubila jer živimo u vrijeme virtualnog kamenovanja.

Da ne spominjem da ste jednu ženu razapeli i stavili na stub srama zbog nečega, čemu svakodnevno svjedočimo od muškaraca. Baš jučer sam tome svjedočila, pored puta.

Nećete vi ništa naučiti iz ovoga i ubrzo ćete zaboraviti i nju, kao što ste zaboravili momka iz Laktaša i naći ćete novu žrtvu za liječenje svog nezadovoljstva”, napisala je Marić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79