Iz Zagreba ne mogu potvrditi vjerodostojnost indeksa Sebije Izetbegović

Sa Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu nisu mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović, piše Raport.

Prema njihovim informacijama, ovakav odgovor stigao je u Univerzitet u Sarajevu, nakon molbe da im se dostavi dokumentacija vezana za studij Sebije Izetbegović u glavnom gradu Hrvatske.

“Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegović, rođena 6. travnja 1960. godine u Titogradu, Republika Crna Gora, bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine u akademskoj godini 1992./1993. pod matičnim brojem studenta 46920114.

U dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu”, navodi se u odgovoru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Zagrebu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79