Izetbegović: Sve više građana koji su podržavali druge stranke se okreće prema SDA

Izetbegović: Sve više građana koji su podržavali druge stranke se okreće prema SDA


U starogradskom naselju Obhodža u Sarajevu održano je druženje članova i simpatizera Stranke demokratske akcije, te građana Starog Grada sa predsjednikom te stranke Bakirom Izetbegovićem.

Kako je saopćeno iz SDA, u ugodnom razgovoru, tokom kojeg su prisutni postavljali pitanja i pružali savjete i prijedloge, Izetbegović je pružena puna podrška u izbornoj utrci za Predsjedništvo BiH.

Zajednički je ocijenjeno da su naredni Opći izbori, zbog geopolitičkih i regionalnih okolnosti, te odraz ovih dešavanja na stanje u Bosni i Hercegovini, od velikog značaja za budućnost zemlje.

Okupljeni su prenijeli zajedničku ocjenu da se sve veći broj građana, među kojima i oni koji su prethodno bili politički neodređeni ili podržavali druge opcije, okreće Stranci demokratske akcije i Izetbegoviću kao prvom izboru za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjački narod.

POGLEDAJ GALERIJU

Prisutni mještani pozvali su Izetbegovića da nakon Općih izbora ponovo posjeti Obhodžu, da zajedno proslavimo novu pobjedu Stranke demokratske akcije i izbor Izetbegovića u Predsjedništvo BiH.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija