Izetbegović: Sve više građana koji su podržavali druge stranke se okreće prema SDA

U starogradskom naselju Obhodža u Sarajevu održano je druženje članova i simpatizera Stranke demokratske akcije, te građana Starog Grada sa predsjednikom te stranke Bakirom Izetbegovićem.

Kako je saopćeno iz SDA, u ugodnom razgovoru, tokom kojeg su prisutni postavljali pitanja i pružali savjete i prijedloge, Izetbegović je pružena puna podrška u izbornoj utrci za Predsjedništvo BiH.

Zajednički je ocijenjeno da su naredni Opći izbori, zbog geopolitičkih i regionalnih okolnosti, te odraz ovih dešavanja na stanje u Bosni i Hercegovini, od velikog značaja za budućnost zemlje.

Okupljeni su prenijeli zajedničku ocjenu da se sve veći broj građana, među kojima i oni koji su prethodno bili politički neodređeni ili podržavali druge opcije, okreće Stranci demokratske akcije i Izetbegoviću kao prvom izboru za člana Predsjedništva BiH iz reda Bošnjački narod.

Prisutni mještani pozvali su Izetbegovića da nakon Općih izbora ponovo posjeti Obhodžu, da zajedno proslavimo novu pobjedu Stranke demokratske akcije i izbor Izetbegovića u Predsjedništvo BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79