Izmet po autu: Novi način kažnjavanja za nepropisno parkiranje na Jadranu?

Izmet po autu: Novi način kažnjavanja za nepropisno parkiranje na Jadranu?


Nakon što su Zagrepčanki u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i potrgali brisače, Dalmatinski portal javlja o još jednom sličnom slučaju u istom gradu, a žrtva je bio “lokalac” iz Solina.

“Meni su četiri stakla na lijevoj strani mog Renaulta bila zamazana izmetom. Nisam to fotografirao, samo mi je bilo na umu da što prije dođem do praonice i skinem to s auta”, kaže Solinjanin.

Automobil je parkirao na predjelu Balančane kraj stambenih zgrada. Renault je na tom mjestu bio tri dana, no vlasnik smatra da napadi izmetom u Trogiru nemaju veze s nekakvim revoltom prema zagrebačkim ‘Purgerima’.

“Nije to zbog tablica, nego se želi uputiti poruka da se na tom mjestu više ne ostavlja auto. Ne znam kako bi se drukčije to trebalo shvatiti. Mislim da je moj Renault smetao nekome od stanara iz obližnjih zgrada”, kazao je on.

Tokom vikenda na Facebooku je Zagrepčanka objavila da joj je netko kvaku na automobilu namazao izmetom te usput potrgao brisače. Auto je stajao na istom mjestu tri dana.

“Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, Corona i to, vjerujte, da sam mogla bez karantene, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku, jer tamo turistima ne mažu govnom kvake i ne trgaju brisače. Također izdaju račune i ne pokušavaju te opljačkati, jer imaju pametnijeg posla, a i smisao za turizam”, na Facebooku je napisala ogorčena žena iz Zagreba koja je s porodicom ljetovala u Trogiru.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija