Izvjesni Edin T. se predstavlja ispred “Ispuni mi želju” i uzima novac od Sarajlija

Redakciji “Ispuni mi želju” Hayat televizije obratila se jedna Sarajka koja je upozorila na prevaru izvjesnog Edina T., za kojeg kaže da se lažno predstavlja te da koristi umjetničko ime.

Kako je navela, njena majka je slabovidna osoba već sedam godina. Prije nekoliko mjeseci majka je u udruženju slijepih upoznala Edina T. koji tada nije znao da je njena majka slabovidno lice.

“Počeo joj je pisati poruke na mobitel koje smo joj naravno mi čitali jer ona ne vidi”, pojasnila je.

Dodaje da je ovaj muškarac bio jako uporan te da je nakon što je ispitao sav život njene majke i saznao da je udovica pitao može li biti kod nje dva tri dana dok se ne snađe jer ima imovinsko-pravne odnose neriješene i nema gdje prespavati.

“Nisam bila tu. I ona je njega pustila. Prvih dana bio je jako fin i pomagao je mami. Međutim u posljednje vrijeme on je postao veliki lažov to smo svi primijetili”, navodi ova Sarajka.

Pojasnila je da njena majka ima dijagnozu ablacija retina te da osobe koje se operišu nakon par dana do mjesec od oboljenja oslijepe totalno.

“Mamu nagovara da se operiše kao on ima nekog doktora ona ne želi. Prije neki dan je bio navodno u JOB-u jer je moja majka bila u Armiji BiH on je tražio stan koji bi ona plaćala naravno jer se njemu ne sviđa bosanska kuća. Ona ne želi nigdje. Kad god ga pita kad ide svojoj kući on nešto slaže. Ona se njega plaši. Juče mi je rekla da je on kontaktirao TV Hayat i tražio da novinari emisije ‘Ispuni mi želju’ dođu kod nje i da ona traži sredstva za operaciju. Zato vam se javljam da razgovarate sa svojom kolegama iz te emisije ako se on uopšte njima javio da im objasnite da oni ne dolaze. On samo želi novac da na njen račun živi. Ona mu kupuje duhan, cigare motane, plaća taksi, on živi kao u hotelu sa tri zvjezdice. To je jedan obični prevarant”, rekla je za Hayat ova Sarajka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79