Jala Brat demantovao srpske medije: “Zbog povezanosti sa Šmrkom zapečaćen im je studio”

Srpski mediji jučer su objavili informaciju od “izvora bliskim istrazi” da su sarajevski reperi Jala Brat i Buba Corelli pod istragom i da im je zatvoren muzički studio, a sve zbog povezanosti sa Admirom Arnautovićem Šmrkom.

“Kad je Šmrk lišen slobode, policija je obavila pretres na tri lokacije na kojima je on provodio vrijeme, a jedna od njih je bila i studio Jale i Bube.

Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije” kaže izvor srbijanskog medija.

Iako je Šmrk njihov menadžer, informacije o tome kako im je muzički studio zapečaćen nisu tačne, a sve je na svom Instagram profilu demantovao Jala Brat, koji je od jučer objavio više storyja iz studija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79