Jelena Trivić o Dodiku i Izetbegoviću: “Glume velike vođe, a ustvari su dva miša!”

Dok se i dalje čeka zvanična odluka visokog predstavnika u BiH Christiana Schidta kada je u pitanju nametanje izbornog zakona u korist HDZ-a, povodom novonastale situacije oglasila se Jelena Trivić, potpredsjednica PDP i poslanica u NSRS.

“Kako se približe izbori tako Bakir i Dodik jedan drugom nabacuju loptu na volej. Jedan je ‘najveći’ Bošnjak, drugi je ‘najveći’ Srbin“, poručila je potpredsjednica PDP i poslanica, Jelena Trivić koja kaže da Dodik i Izetbegović dobro igraju te svoje uloge.

Na sceni su, kaže ona, “ljuti” neprijatelji, a iza scene najbolji saradnici.

“Kad zatrebaju podignute ruke, jedan drugom rado pomažu. Sad nas, pred ove izbore, ponovo prebrojavaju. Jer je dizanje nacionalnih tenzija njihov oproban recept. Samo što ni jedan ni drugi ne izađoše sa konkretnim ciframa, da i mi ostali znamo koliko nas je zapravo. I to koliko nas je manje. Voljeli bismo da znamo, jer godinama gledamo svoje bliske kako odlaze odavde”, ističe Trivićeva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79