Jelena Trivić odustala od TV duala sa Miloradom Dodikom; SNSD: Ona se boji i nema hrabrosti

Jelena Trivić odustala od TV duala sa Miloradom Dodikom; SNSD: Ona se boji i nema hrabrosti


Kandidat PDP za predsjednika Republike Srpske Јelena Trivić je odustajanjem od TV duela pokazala kakav je njen odnos prema državnim stubovima RS i da nema hrabrosti da se suoči sa svojim protivkandidatom iz SNSD Miloradom Dodikom, jer nema objašnjenja za ključna pitanja u RS, izjavio je portparol SNSD Radovan Kovačević.

Bez obzira na silna opravdanja koja je pokušala da ponudi, Јelena Trivić ne može da sakrije ono što je suština i što svi vide, a to je da se ona boji i da nema hrabrosti da se suoči sa Miloradom Dodikom kojeg je inače bez ikakvih argumenata spremna uvijek kritikovati na najprizemniji mogući način, rekao je Kovačević.

On je ukazao da je RTRS prvi poslao pozive kandidatima za predsjednike Republike Srpske za duel, a da je tek poslije uslijedio poziv i drugih medijskih, komercijalnih, privatnih kuća.

– Naš stav je da se prirodno i logično kandidati prvo suoče na javnom servisu svih građana RS – dodao je on.

Prema njegovim riječima, Trivićeva je neko ko je gostovao u određenim emisijama na RTRS za razliku od Dodika, za kojeg je poznato da nikada ne gostuje u bilo kakvim formatima na BN, niti da je čak bilo kakve izjave toj privatnoj televiziji.

– Svaka država ima nekoliko stubova, a jedan od ključnih stubova Republike Srpske uz njene institucije, njen narod, Srpsku pravoslavnu crkvu je i naša državna televizija i Јelena Trivić je ovim pokazala kakav je njen odnos prema državnim stubovima naše Republike Srpske – naglasio je Kovačević.

Kovačević ističe da je potpuno sigurno to da je ključni razlog zbog kojeg Јelena Trivić ponovo nije smjela da stane pred građane Republike Srpske i da se suoči sa Dodikom taj što nema odgovore, niti objašnjenja za ključna pitanja u Srpskoj.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija