Jeziv slučaj u Goraždu: Satarom izudarao oca po glavi

Osamdesetdvogodišnji K. Š. teško je povrijeđen sinoć dva i po sata poslije ponoći u Goraždu, nakon što je rođeni sin K. S. (56) satarom izudarao po glavi.

Prema prvim informacijama, zločinu je prethodila svađa. Sve se odigralo u stanu u ulici 43. Drinske brigade. Pomahnitali sin, nakon što je shvatio šta je uradio, sam je došao u službene prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Bosanko-podrinskog kantona.

Istražitelji su na mjestu događaja pronašli dokaze koji će se vještačiti.

Nesretni starac prevezen je u Kantonalnu bolnicu Goražde, gdje je zadržan na liječenju. Riječ je o osobi narušenog zdravlja. Starac je zadobio dvije velike posjekotine na glavi. Prema posljednjim informacijama, 82-godišnjak je stabilan.

Kantonalno tužilaštvo Goražde zatražilo je pritvor za K. S., koji se sumnjiči za krivično djelo pokušaj likvidacije prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79