Još nema jasnih informacija o sudbini djeteta, prvi put se oglasio otac

Još nema jasnih informacija o sudbini djeteta, prvi put se oglasio otac


Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak, 26. marta u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini djeteta, nažalost, još nema.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavijestite policiju!

Građani širom regiona koji sa zebnjom čekaju vijesti da je djevojčica nađena, posebno su pogođeni snimom iz Beča na kojem se, u pratnji dvije Rumunke, vidi djevojčica koja nevjerovatno izgledom i uzrastom podsjeća na malu Danku. Interpol je rasposao žutu potjernicu za Dankom.

MUP Srbije uputio je apel Srbima koji žive u Beču

“Mole se svi naši ljudi koji žive u Beču, ako vide djevojčicu da odmah obavijeste policiju!”, navedeno je u apelu.

Dat je detaljan opis i imena roditelja. Kako piše na sajtu Interpola, djevojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1cm na resici lijevog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici lijeve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Šta se zaista dogodilo u kobnih 59 minuta nestanka od 13 sati do 13.59, kada je na teren stigla prva patrola policije?

Inače, Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice dao je prvu izjavu posle nestanka ćerke u Banjskom Polju.

– Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima vjerujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi – rekao je Dankin otac za Blic.

Otac i majka nestale Danke prethodnih dana saslušavani su nekoliko puta u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka djevojčice. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

I ujak nestale Danke dva sata je saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cijela porodica u strahu, kao i njegova djeca


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija