Karić prijeti gradonačelniku Istočnog Sarajeva: Ćosiću, ako ste zauzeli milimetar našeg Grada…

Karić prijeti gradonačelniku Istočnog Sarajeva: Ćosiću, ako ste zauzeli milimetar našeg Grada…


Gradonačelnik Istočnog Sarajeva je postavio tablu u ulazu u ovaj grad sa natpisom “Grad Istočno Sarajevo – grad 157.000 sarajevskih Srba koji su morali da ga napuste”

– Gradonačelnik Istočnog Sarajeva je danas otišao korak dalje, napisala je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na svom Facebook profilu aludirajući na tablu koja je postavljena na ulazu u Istočno Sarajevo.

Ljubiša Ćosić je održao obećanje koje je najavio u januaru ove godine da će na ulazu u ovaj grad stajati tabla sa natpisom “Grad Istočno Sarajevo – grad 157.000 sarajevskih Srba koji su morali da ga napuste”.

– Postavio je skandaloznu tablu na kojoj stoji dobrodošlica u Istočno Sarajevo, “grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo”.

Opet je na meti Grad Sarajevo, na meti su istina i pravda.

Ćosiću, uzalud se trudite, došla su takva vremena da i hiljadu puta ponovljena laž NIKADA neće postati istina, kazala je Karić.

Istakla je da će protiv njega danas podnijeti krivičnu prijavu Sudu BiH, za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

– Moj tim provjerava lokaciju na kojoj je tabla postavljena, ako ste zauzeli milimetar teritorija našeg Grada, odgovaraćete i za to, zaprijetila je Karić.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija