Kasumović vrijeđao zeničke političare: “Isak kupio diplomu, SDA napravila Republiku Srpsku, nemam šta pričat sa Baltazarom”

Kasumović vrijeđao zeničke političare: “Isak kupio diplomu, SDA napravila Republiku Srpsku, nemam šta pričat sa Baltazarom”


Kasumović na predizbornom skupu izvrijeđao protukandidate i iznio niz neistina- Da predizborna kampanja u Zenici nikada nije dosadna potvrdio je novi predizborni skup aktuelnog gradonačelnika Fuada Kasumovića održan u MZ Drivuša.

“Ovo su peti izbori, na četiri prošla sam ih ne pobijedio, nego porazio. Ne ja, nego narod. Rek’o ljudi, to što radite ne valja. Narod je rek’o. Ali nikako da promijene, nego samo zamijene mjesta i kruže. Evo sinoć su ovdje bili kažu nije bilo desetak, pet mještana. Znate sve su to iste face onog Baltazara do, da ne nabrajam dalje (aplauz).

Htjeli su neku, sa mnom, ne znam kako nije kampanja, neki duel da imaju, ja stvarno nisam im’o relevantnog protivnika da mogu šta pričati s njima, to je valjda sinoć bilo, ja Boga mi nisam gled’o.

Prvo, Babajić. To što čovjek radi, on je medicinski tehničar, to je human pos’o. Grad je jedna ogromna mašina sa milion dugmadi koji svako morate znati kad povuć’ kad spustit’. Čovjek radi mjeri temperaturu i to. Ja to ne znam, žena mi je doktor i šta ja imam s njim diskutovati, o čemu ću pričat’, ne mogu (aplauz).

Drugi je Spahija Kozlić, vi znate da su njima puna usta kako Republika Srpska ne valja i ne valja i ja kažem. Ja nikad ne bi otiš’o odma’ poslije rata kad je rat stao i kupio diplomu na ćirilici u Banja Luki i meni dođe ovde… Pa ne, ja čitavo vrijeme molim da pokaže diplomu i vid’te koje je godine stek’o dok je to mrska Republika Srpska ustvari SDA je napravila, nisam ja, čuli ste da sam Zlatni ljiljan, mi smo se htjeli boriti, međutim oni su to napravili… i on je tamo, či, on je tu neku filozofiju kupio.

Evo i Ramu napadaju kupio, valjda je na latinici kupio, ovaj je na ćirilici (aplauz).

I šta ja imam debatovati s njim oko čega ću ja pričat’ s tim ljudima, nemam oko čega zdravlja mi, razumijete, mislim, nije nivo nikakav. Ja mogu sa svakim pričat’, al’ ozbiljne stvari mogu samo sa ozbiljnim ljudima”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija