Kažnjen rekorder: Odbio da stane na znak “stop”, policija mu oduzela “fiata”

Na području Prnjavora policija je kaznila vozača koji je jedan od rekordera na području banjalučke regije po novčanim kaznama za saobraćaj.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policajcu su pokušali zaustaviti vozilo „fiat“, koje se nije zaustavilo na znak „Stop“ koji su izdali policijski službenici.

– Nakon kraćeg vremena policijski službenici su pronašli navedeno vozilo i vozača, te utvrdili da je vozilom upravljao D.V. iz Gradiške. Zbog navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od D.V. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu – pojasnili su u PU Banjaluka.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je vozač višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 58.650 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79