Kćerka žrtve otkriva porodične tajne nakon brutalne likvidacije u Doboju

Saša Kulišić/Ilustracija

Svirep zločin u Doboju, u kojem je žrtva postao Saša Kulišić (46), još uvijek šokira javnost. Osumnjičeni za ubistvo su Andrea Kajganić (33) i njen navodni ljubavnik Dražen Lazarević (19) iz Petrova.

Kći ubijenog Saše, T.K. (22), odlučila je podijeliti detalje koji nisu bili poznati javnosti.

Prema njenim riječima, njen otac je prije 15 godina započeo vanbračnu zajednicu s Andreom Kajganić. Kći naglašava da je Saša Kulišić bio imućan čovjek, a Andrea se prema njemu ponašala s očitim interesom.

Tvrdi da su sve ove godine imali miran i normalan život, sve do prije tri dana kada je njen rođak vidio Andreu ispred lokala kako se ljubi s nepoznatim mladićem. Tada je podignuta panika, a Saša i Andrea nisu se javljali na pozive.

Kada je kći stigla u porodičnu kuću, naišla je na zastrašujući prizor – vodu koja se slivala svuda. Sumnja da su tragovi bili uklonjeni prije njenog dolaska.

Policija je kasnije obavijestila porodicu da je pronađeno tijelo koje pripada Saši Kulišiću.

Kći tvrdi da nije vjerovala da se ovo stvarno dogodilo, ali posjeta porodičnoj kući je razuvjerila. Sumnja da je motiv ubistva koristoljublje, s obzirom na to da je Andrea znala sve o Sašinom bogatstvu i novcu.

Osumnjičeni Dražen Lazarević (19) je uhapšen, dok je Andrea Kajganić (33) u bjekstvu. Istraga o ovom užasnom zločinu još je u toku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79