KJKP Sarajevogas traži higijeničarku: Na konkursu treba znati odgovor na 75 pitanja

KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo objavio je otvoreni konkurs za popunu tri nova radna mjesta, postavljajući neobičan zahtjev.

Naime, kandidati za dvije pozicije higijeničarke i jednu poziciju referenta za katastar moraju savladati čak 75 različita pitanja.

Kompanija, koja je vodeća u sektoru snabdijevanja prirodnim gasom u Sarajevu, očekuje objavom da su kandidati za higijeničarke obavezni da se detaljno upoznaju s organizacijom po sektorima, poslovnim tajnama te osnivanjem kompanije.

Sa druge strane, referent za katastar treba posjedovati znanje o tehničkim uputstvima za opće poslovanje, kao i relevantnim datumima u historiji kompanije.

Na kraju, dok se KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo priprema za popunu tri nova radna mjesta, postavljanje zahtjeva da kandidati za higijeničarke i referenta za katastar moraju savladati 75 različita pitanja izaziva pažnju i postavlja pitanje da li su ovi zahtjevi možda previše visoki za potencijalne aplikante.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79