Ko je izradio Aldina Čenana za kandidaturu za načelnika Starog Grada?

Bivši poznati sportista i fudbaler Sarajeva i Željeznučara našao se u neugodnoj situaciji nakon što je otkriveno da je bio prevaren u vezi svoje kandidature za načelnika općine Stari Grad.

Izvori bliski bivšem sportisti tvrde da je on bio uvjeren da će biti kandidat na predstojećim lokalnim izborima, ali se ispostavilo da su njegovi prijatelji bili lažni – piše Crna-Hronika.

Da li je neko namjerno ili slučajno izigrao njegovo povjerenje otkrit će Čenan u narednim danima.

“Želim ovako da obavijestim sve svoje mnogobrojne prijatelje pogotovo one s kojim sam kontaktirao da sam planirao da se kandidujem za načelnika Općine Stari Grad i da idem u borbu sam protiv svih.

Nisam stigao prijaviti se kao nezavisni kandidat što bih najviše volio. Imao sam dogovor s prijateljem ali u politici izgleda baš nema prijatelja, dogovora i riječ ne važi.

Tako da želim svima da se izvinem ovim putem i zahvalim na velikoj podršci i obećanjima. Mislim i sada da Opština Stari Grad zaslužuje nekog običnog, normalnog čovjeka koji dolazi iz realnog sektora i koji će razumiti stanje svakog čovjeka.

Koji neće ljude gledati kroz stranke, koji neće biti pun revanšizma i kojem će ljudi biti važniji od budžeta, položaja, vlasti. Koji neće trgovati, prodavati se i koji neće biti u okvirima u kojim su svi drugi.

Mislio sam da od ovih mladjih neko ima tu širinu, fleksibilnost i zdrav pogled na zajednicu. Nažalost sve su to iste male babuške tako da sigurno u skorije vrijeme od promjene koju svi toliko želimo neće biti ništa. Nastavlja se samoljublje, mržnja i sve ono što nevalja.

Ubijeđen sam da ova Opština može biti Monako ali ovim pristupom i ljudima koji su trenutno oko nje nema tog čovjeka koji to vidi, osjeti želi.

Opet hvala Bogu na svemu i hvala Bogu što uopšte ništa ne vidim kao oni i što se ne slažem ni sa jednim njihovim pogledom na život kao ni život našeg društva !!!

ODUSTAJEM OD KANDIDATURE JER SU SE IZDOGOVARALE STRANKE KAKO TO VEĆ BIVA UVIJEK IZA MOJIH LEĐA NARAVNO !!!

Volim sve ljude i nastavljam gdje sam stao !!! – izjavio je Aldin Čenan.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79