Ko je nova prva dama Crne Gore? Milena Milatović dobila posao u državnoj službi dok joj je muž bio ministar

Crna Gora ima novog predsjednika.

Jakov Milatović pobijedio je na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši oko 60 posto glasova, dok je njegov protivkandidat i dosadašnji predsjednik Milo Đukanović osvojio oko 40 posto.

Inauguracija Jakova Milatovića, čije pristaše u većini crnogorskih općina slave sa zastavama Crne Gore i Srbije, može se očekivati sredinom maja.

Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova supruga Milena Milatović. Brojni regionalni mediji raspisali su se o novoj prvoj dami Crne Gore koja je prije dva mjeseca rodila treće dijete.

Milena Milatović je direktorica financija i ekonomskih poslova u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu. Mjesto je dobila dok je njen suprug bio ministar.

Bračni par Milatović ima troje djece, a njihova najmlađa kći Ana rođena je sredinom februara ove godine. Milatovići imaju dvoje starije djece, Saru i Davida.

Na Milatovićevom Instagramu može se naći nekoliko porodičnih fotografija i snimki, a Milena je prilično samozatajna i na Instagramu ne objavljuje često.

Prema podacima iz imovinske kartice iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara. Sa suprugom Milenom suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85 hiljada eura (165 hiljada KM), a na tekućem računu sedam hiljada eura (13 hiljada KM). Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od tri hiljade eura (5,8 hiljada KM), a u decembru prošle godine je zaradila 909 eura (1768KM).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79