Komšije sarajevskog nebodera u kojem se dogodila tragedija: “Ništa nismo čuli”

Nažalost još jedna porodična tragedija dogodila se u Sarajevu kada je muškarac sa majkom, likvidirao 38-godišnju suprugu. Brzom reakcijom priveden je suprug, svekrva i pomagač – – piše Crna-Hronika.

Za cijeli slučaj se tek saznalo kada je porodica od nastradale žene prijavila policiji kako im se kćerka danima nije javila. Njeno beživotno tijelo nalazilo se danima u stanu u sarajevskom neboderu na 7. spratu.

Redakcija portala Crna-Hronika uspjela je kontaktirati komšije koje je ova tragedija itekako potresla.

“Iskreno niko o njima ne zna baš mnogo. Mislim da su nedavno preselili ovdje. Moram priznat da smo prije mjesec dana čuli da nešto lupa po stanu. Kada se tragedija dogodila niko ništa nije čuo, čak nismo ni znali da se desila.

Policija je stajala ispred zgrade a na spratu su stajala dva policajca. Kao što vidite i sada je stan zaljepljen nekim naljepnicama. Tuga je šta se ovo dešava u Sarajevu. Neki dan brat na brata, sad muž na suprugu. Strašno” – izjavio je komšija koji živi u sarajevskom neboderu u kojem se dogodila tragedija za portal Crna-Hronika.

Detalji porodične tragedija u Sarajevu: Muškarac sa majkom likvidirao suprugu

O svemu se oglasio i MUP Kantona Sarajevo. Njihovo saopštenje pročitajte ovdje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79