Konaković: “Na godišnji odmor bi prije otišao sa Izetbegovićem nego sa Dodikom”

Konaković: “Na godišnji odmor bi prije otišao sa Izetbegovićem nego sa Dodikom”


Na društvenoj mreži TikTok kojeg su snimile kolege sa N1 televizije, u kratko obraćanju, Elmedin Konaković predsjednik Naroda i Pravde odgovorio je na kratka pitanja.

Onako iskreno i bez kalkulacija.

Novinarka mu je postavila sljedeća pitanja.

“Da morate birati sa kim ćete provesti godišnji odmor ko bi to bio? Dodik ili Izetbegović?

– Bez dileme Bakir Izetbegović. Taman da ga ispitam što bježi, što neće da se ispričamo. Ja bi svakako i u svakoj opciji birao prije Bakira Izetbegovića da mogu i za političkog partnera prije nego Dodika a na more bi ga volio povesti 7 dana da ga svašta propitam i da mu svašta kažem. – izjavio je Konaković

“Predstavljate BIH sa košarkom. Kojih 5 bh. političara bi čililo vaš tim?”

– Bit ću ličan i onda reći sve iz NiP-a i to neće biti skroz korektno. Osim mojih najbližih saradnika evo d kažem da bi recimo dva bila izabrana iz moje baze. Kojović bi recimo bio moj košarkaški partner u političkim utakmicama sigurno. Iz SDP-a Nikšić, bez dileme, vrlo moguće Magazinović. Iz drugih stranaka Stojanović Igor koji je dobar šuter.

“Režirate komediju, koji političari sa bh. scene bi bili najbolji glumci?”

“Pa recimo Ramo Isak, bi siguno imao neku ozbiljnu ulogu jer on u ovom prezentacijskom dijelu intrigira javnost, privlači ljude. Dodik je isto tako glumac tako da on ima neke svoje vrijednosti , od opozicije, oni slabo stvarno tamo prepoznajem slabo. Oni su destruktivci, to ne bi mogla biti komedija, oni bi mogli biti nekoj tragediji.

 

@n1bihBehind the scene na N1 Pitali smo Dinu Konakovića pitanja koja su vas zanimala. Da morate da birate sa kim ćete provesti godišnji odmor ko bi to bio? Milorad Dodik ili Bakir Izetbegović? U toku su Olimpijske igre. Predstavljate BiH sa košarkom. Kojih pet bh. Političara bi činilo Vaš tim? Uskoro počinje Sarajevo Film Festival. Režirate komediju, koji političari sa bh. scene bi bi bili najbolji glumci?

♬ original sound – N1 BiH


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija