Konaković (NIP) o SDA botovima: Davno su prešli crvene linije, a stranka ih brani zvaničnim saopćenjima

Elmedin Konaković, lider NiP-a, se na društvenim mrežama osvrnuo na napade od strane botova, a posebno je kritikovao činjenicu da se napadaju članovi porodica.

– Možda je stvarno vrijeme da sa ovom bandom progovorimo njihovim jezikom. U svojoj nemoći i u nedostatku muškosti da nam bilo šta u lice kažu, davno su prešli crvene linije napadima na naše porodice, žene, djecu, rodbinu. Gomila bolesnih konstrukcija koje nisu smišljali sami, iz centrale su dobijali naloge, a stranka ih branila zvaničnim saopćenjima – naveo je Konaković.

Dodao je da sve vrijeme nisu nikad odgovarali istom mjerom, a mnogo toga znaju.

– Prvi put sam istinski u dilemi da li da počnemo? Da li ovaj ološ uopšte zaslužuje bilo kakav odnos osim ovog koji demonstriraju? Samo dio da objavimo i da otvorimo teme porodičnih drogiranja, alkohola, trubača, kafanskih tuča, možda bi tad shvatili šta znači kad borbu iz političke arene neko prenese na žene i djecu. Firme, stanove koje djeca kupuju za milionske iznose, ugovore koje sklapaju sa državnim firmama, zetove, familiju… Možda je stvarno vrijeme.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79