Konaković: “Objasni zašto ti u Sky aplikaciji tepaju ‘Bakir, Bake'”

Predsjednik stranke Narod i Pravda Elmedin Konaković ponovo se oglasio i odgovorio lideru SDA Bakiru Izetbegoviću na jučerašnje komentare o narko kartelu Tito i Dino.

Izetbegović je jučer, nakon što je Konaković prethodno rekao da će lider SDA morati objasniti svoje veze s kartelom, kazao da se u Sky prepiskama vidi da kartel nije mogao doći do SDA, ali da imaju stranke čije kampanje finansiraju i čovjeka kojeg zovu predsjednik.

Konaković se danas obratio Izetbegoviću kazavši kako njega u Sky aplikaciji pominju kao predsjednika NiP-a i da ga drugačije ne znaju.”A, tebi tepaju Bakir, Bake, ti objasni kako i zašto”, kazao je Konaković.

Dotakao se i predsjednika Kantonalnog odbora SDA Faruka Kapidžića kojeg je nazvao ekspertom za narkotike dodavši kako s njim neće polemisati.

Rekao je i to da je pala u vodu priča o izdaji “jer su je kreirali oni koji su izdali reviziju presude protiv Srbije.”

“Ne mogu izdajnici kreirati laž da je neko drugi izdao. Sad su smislili laž o saradnji sa kartelom po istoj matrici”, kazao je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79