(VIDEO) Pokušao da pobjegne: Kosta rekao samo jednu rečenicu policijskim službenicima: “Ja sam …”

Učenici pretpostavljaju da je glavni razlog krvavog pohoda u Beogradu jedinica iz povijesti. Upravo je učiteljica tog predmeta bila prva žrtva K.K (14) koji je sin uglednog beogradskog liječnika.

Kosta Kecmanović je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”. Kako javljaju mediji, on je sin poznatog radiologa.

Profesorica se u ovim trenucima još bori za život, službeno je potvrđena smrt osmero djece i zaštitara. Potresne scene ispred osnovne škole u Beogradu obilaze cijeli svijet.

@crnahronikainfo

Učenici pretpostavljaju da je glavni razlog krvavog pohoda u Beogradu jedinica iz povijesti. Upravo je učiteljica tog predmeta bila prva žrtva K.K (14) koji je sin uglednog beogradskog liječnika. Kosta Kecmanović je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”. Kako javljaju mediji, on je sin poznatog radiologa. Profesorica se u ovim trenucima još bori za život, službeno je potvrđena smrt osmero djece i zaštitara. Potresne scene ispred osnovne škole u Beogradu obilaze cijeli svijet. Prve riječi uhapšenog učenika: Inspektor ga pitao zašto je pobio djecu, on izgovorio jezivu rečenicu! “Ja sam psihopata!” Ovo su bile prve riječi Koste K. (14), koji je ubio osmoro đaka škole “Vladislav Ribnikar”, portira i ranio nastavnicu, kao još i šestoro djece! Kosta je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila. – On je bio razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio djecu. Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata! – naveo je izvor iz istrage

♬ original sound – CRNA Hronika

Sin uglednog liječnika, odlikaš, a na kraju ubojica svojih školskih kolega

Prve riječi uhapšenog učenika: Inspektor ga pitao zašto je pobio djecu, on izgovorio jezivu rečenicu!

“Ja sam psihopata!” Ovo su bile prve riječi Koste K. (14), koji je ubio osmoro đaka škole “Vladislav Ribnikar”, portira i ranio nastavnicu, kao još i šestoro djece!

Kosta je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila.

– On je bio razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio djecu. Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata! – naveo je izvor iz istrage

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saopštenju je potvrdilo da je poginulo osam učenika i čuvar, kao i da je ranjeno šestoro djece i jedan nastavnik.
Još sedam osoba je ranjeno, a u pitanju je šestoro djece i jedna nastavnica, dodali su iz policije.

U međuvremenu pojavila se informacija da je preminula i nastavnica historije koja je bila meta učenika Koste Kecmanovića. No, to se ispostavilo netačnim.

On je učenik osmog razreda osnovne škole u Beogradu koji je danas napravio masakr u prostorijama obrazovne ustanove “Vladislav Ribnikar”.

Policija ga je uhapsila nakon krvavog napada iako je pokušao pobjeći.

Prema nezvaničnim informacija, on je uzeo očev pištolj i krenuo u krvavi pohod u prostorijama škole.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79