KRAJ TROČASOVNE DRAME ČOVJEK GAĐAO KAMENJEM VOZILA I PRIJETIO DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE

KRAJ TROČASOVNE DRAME ČOVJEK GAĐAO KAMENJEM VOZILA I PRIJETIO DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE


Drama koja je trajala gotovo tri sata u centru Novog Sada, a gde je jedan srednjovječni muškarac pretio da će skočiti sa vrha zgrade, okončana je bez tragičnih posljedica.

Interventna policija je, naime, savladala čovjeka i on je kolima Hitne pomoći odvezen na odjeljenje psihijatrije Kliničkog centra Vojvodine, saznaje Tanjug.

Upravnica zgrade u ulici Vojvođanskih brigada broj 2 kaže za Tanjug da su se radnici ovog jutra pripremali da započnu radove na rekonstrukciji krova, kada je muškarac protrčao pored njih, odgurnuo ih i popeo se na zgradu.

– Počeo je da baca stvari i da se skida, radnici su se uplašili i pobjegli, a komšije su pozvale policiju. Čovjek je govorio mađarski, a nikada ga ranije nismo vidjel – kazala je Ljiljana Popara.

Saobraćaj u tom dijelu grada bio je blokiran, na licu mjesta pored policije i hitne pomoći bili su i vatrogasci, a istraga treba da utvrdi uzroke ove ljudske drame


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija