Kriminalac tuži medije: Nikada mu avionom nisu stizali ćevapi pravljeni od ljudskog mesa!

Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana koji se nalazi u bjekstvu od dana kada je uhapšen njegov najbliži saradnik Slobodan Kašćelan i ortak iz Srbije Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, tužio je nekoliko beogradskih medija i traži od suda da im zabrani pisanje o tome kako je, navodno, jeo ćevape od ljudskog mesa.

Zvicerov branilac u tužbi navodi da “nije, niti je ikada jeo ćevape od ljudskog mesa” i u posebnom paragrafu insistira da se medijima zabrani da pišu da je Zvicer uz ćevape od ljudskog mesa “kao prilog obavezno stavljao luk”, piše “Blic”.

– Nikada mu iz Beograda avionom nisu stizali ćevapi pravljeni od ljudskog mesa, niti je tužilac, kako se to navodi tražio da mu se dostave ćevapi iz jednog poznatog beogradskog restorana, zajedno sa ljudskim ćevapima – piše u tužbi.

Ko su srpski monstrumi koji su radili ćevape od ljudskog mesa?

Beogradski restoran

A ono što posebno smeta Zviceru, kako se može zaključiti po tužbi, je to što se navodi da je u ćevape “kao prilog obavezno stavljao luk”.

Zvicer u tužbi također traži i da se medijima specifično zabrani da ubuduće pišu o sljedećem:

– Da je Zviceru klan Velje Nevolje avionom u Crnu Goru slao dvije vrste ćevapa, jedne od žrtava koje su ubili i samljeli, a druge od svinjskog mesa koje su kupovali u jednom beogradskom restoranu;

– Da je Zvicer volio da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno da bi mogao da procjenjuje koji su mu ukusniji.

Podsjetimo, nakon što je u tajnoj sobi u Ritopeku, u kući strave, otkrivena industrijska mašina za mljevenje mesa u kojoj su pronađeni brojni DNK tragovi muškaraca za koje se sumnja da ih je oteo, mučio, a potom svirepo ubio klan Velje Nevolje, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iznio je u javnosti da je Belivukov šef upravo Radoje Zvicer i da je Zvicer tražio da mu se, nakon likvidacija, pošalju ćevapi napravljeni od mljevenog mesa ubijenih.
Hajka protiv klijenta

– Jedan od koljača, jedan od mesara, slao je ćevape Zviceru i njegovom političkom nalogodavcu, a ćevapi su mljeveno meso od ljudi, da narod u Srbiji razumije o čemu se radi… Dakle, kad bi taj zlikovac tražio ćevape, on bi samljeli te ljude, pošto ih zakolju i prekolju, otkinu im noge, ruke, a onda bi njemu poslali ćevape – naveo je Vučić.

Advokati Radoja Zvicera i ranije su se isticali nesvakidašnjim dopisima medijima. U jednom pismu su za svog klijenta, Crnogorca koji je prema operativnim policijskim podacima Srbije i Crne Gore označen kao vođa ozloglašenog kavačkog klana, naveli da je “porodičan i pošten čovjek”.

– Svako povezivanje Radoje Zvicera sa bilo koji krivičnim djelom i navođenje ‘ćevapa’, ‘Hanibala’, ‘ljudoždera'… predstavlja najbezobzirnije uvrede i neistine izrečene prema njemu. Radoje Zvicer i ja, kao njegov branilac, ne tražimo ništa više od zakonitog i korektnog vođenja postupka pred nadležnim državnim organima, uz poštovanje ljudskih prava, nemješanja u rad tužilaštva, kao i da se prestane sa izmišljotinama i hajkom protiv mog klijenta.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79