Krivić: Sebija Izetbegović sada obilazi građane po kućama i traži glasove, a za vrijeme korone se zaključala u KCUS

Krivić: Sebija Izetbegović sada obilazi građane po kućama i traži glasove, a za vrijeme korone se zaključala u KCUS


Savez za bolju budućnost BiH sinoć je u sali UNITIC-a u centru Sarajeva održao predizborni skup te je tom prilikom predstavio kandidate za Skupštinu Kantona Sarajevo, Predstavnički dom Parlamenta FBiH i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Prisutnima se obratio i kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Anis Krivić.

– Uveli smo online nastavu i to se desilo u vrijeme kada je bilo najteže. U to nezgodno vrijeme uveli smo grijanje u Kampusu i studenti se neće mrznuti. Otvorene su dvije covid ambulante, napravili smo famozni put pacijenata, napravili smo izolatorij u Općoj bolnici, nabavili smo respiratore i pokazali smo da se to može napraviti legalno. To je učinio SBB, to je učinio naš predsjednik Fahrudin Radončić – rekao je.

Krivić je dalje govorio šta je zamjerio direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebiji Izetbegović.

– Nisam mogao, a da ne primijetim i da ne spomenem. Vidio sam da gospođa Sebija Izetbegović ovih dana obilazi mjesne zajednice po Grdonju i druži se s narodom. U suštini, nemam problem s tim. Ali problem je što se u vrijeme pandemije zaključala u Klinički centar s 3.500 radnika. Tamo nisu mogli doći ti ljudi koje obilazi ovih dana. Nisu mogli da se liječe, nego ih je samo gurala u izolatorij i na Podhrastove. Hoće reći „dalje od mene“. Stoga, vodimo pošteno kampanju onako kako to SBB provodi svoju politiku – rekao je Krivić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija