Kurir: Dvije žene koje liče na one iz Beča su prešle granicu Srbije sa Rumunijom, u autu je bilo i dijete

U istrazi o nestanku Danke Ilić (2) iz Bora, koja je posljednji put viđena 26. marta u Banjskom polju na imanju svog dede, juče su se pojavili novi tragovi koji, prema nezvaničnim saznanjima, idu u prilog sumnjama da je djevojčica prebačena preko granice, piše srpski Kurir.

Naime, juče su pristigli prvi rezultati vještačenja telefona Dankine majke Ivane, koja je posljednja vidjela djevojčicu i iz čijeg vidokruga je ona nestala.

“Navodno, postoje indicije koje ukazuju na to da je sa majčinog telefona na guglu pretraživan granični prelaz između Srbije i Rumunije, odnosno prelaz Kladovo-Turnu-Severin. Pored toga, navodno je guglano i koje su zaprećene kazne za određeno krivično djelo”, kaže izvor Kurira i dodaje da pored toga, postoje i informacije da je na dan nestanka male Danke na graničnom prelazu sa Rumunijom snimljen automobil u kom je bilo dijete nalik nestaloj djevojčici Danki.

“Pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo-Turnu-Severin, policija je navodno došla do zaključka da su prelaz između Rumunije i Srbije prešle dvije žene”, nezvanične su informacija iz izvora upućenih u istragu.

Kako se dalje saznaje, interesantno je da dvije žene koje su snimljene na graničnom prelazu liče na žene koje su u subotu uveče snimljene u Beču sa djevojčicom koja neodoljivo podjeća na Danku Ilić.

“Pregledanjem snimaka sa kamera utvrđeno je da su bar dva automobila prošla granični prelaz i da su u njima bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimka iz Beča, a za koje je građanin koji je snimak i napravio telefonom, naveo da su komunicirale na rumunskom jeziku”, saznaje se.

Izvor kaže da ima indicija koje ukazuju na to da su u nestanak Danke Ilić upletene rumunske državljanke.

“Istraga je kompleksna, kockice se polako sklapaju. Za sada ima određenih novih tragova koji idu u prilog tome da je dijete oteto. Dalji rad se svakako nastavlja”, objašnjava izvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79