Lana pretukla momka jer je kasno došao kući iz izlaska. Razbila mu arkadu

Mario i Lana žestoko su se posvađali u stanu, a prolivena je i krv. Svemu je kumovao Marijev kasni dolazak kući oko 3 ujutro.

Prema prijavi policije, sve se dogodilo u studenome od 3 do 5.45 sati ujutro u stanu u Varaždinu kad je došlo do nasilja u obitelji između Marija (36) i negove djevojke Lane (37).

“Mario se vratio u stan oko 3 sata ujutro, na što ga je Lana počela ispitivati gdje je bio i došlo je do vike, galame između njih. U jednom trenutku Lana je keramičkom šalicom udarila Marija u predjelu lijeve arkade u trenutku kada je on krenuo prema njoj.

Mario je pritom zadobio rasjekotinu lijeve arkade gdje je po ekipi hitne s dr. Renatom Nikolić prevezen u varaždinsku bolnicu gdje mu je rana sanirana po dr. Tei Musulini, a okvalificirana je kao laka tjelesna ozljeda. Lana nije zadobila vidljive povrede te je odbila liječničku pomoć”, navodi se u prijavi piše Danica.

Svjedok Marin potvrdio je kako je te večeri k njima došao na kavu. Pili su, kaže, kavu, a u jednom trenutku njegov prijatelj Mario otišao je iz stana. Kako se nije vraćao duže vrijeme, htio je otići, ali Lana ga je zamoila da ostane.
Sutkinja ih oslobodila

“Ostao sam. Mario je došao, Lana mu je neprekidno govorila: Di si bio? Mario je šutio, no na kraju su se međusobno posvađali, pale su i neke psovke. U jednom trenutku čuo sam neki udarac, a kad sam se okrenuo vidio sam da Mariju curi krv iz arkade.

Mario je otrčao van iz stana i sad ne znam da li je zvao hitnu ili policiju, a ja je ostao u stanu do dolaska policije te sam njima dao svoj iskaz”, ispričao je svjedok Marin na sudu.

Mario i Lana nisu se odazivali pozivima suda. Sutkinja ih je na koncu oslobodila iz proceduralnih razloga jer je policija, kako ističe, krivo napisala optužni prijedlog.

“Zakonom o zaštiti od nasilja u obitelji propisano je da je nasilje u obitelji primjena fizičke sile uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda. Sud nalazi kako činjenični navodi optužbe ne čine biće djela prekršaja iz tog Zakona”, zaključila je sutkinja.

Oslobađajuća presuda je nepravomoćna, a Policijska uprava u Varaždinu može na nju uložiti žalbu u zakonom predviđenom roku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79