Lažni hirurg u improvizovanoj operacionoj sali “operisao” djevojke: Veliki broj pacijenata dobio je poslije intervencija ožiljke i opekotine

Savo Knežević (23), maser iz Batajnice i njegova majka Danijela (49), cvjećarka, uhapšeni su jutros zbog nadriljekarstva.

Naime, Sava se sumnjiči da je zdravstveno narušio na desetine ljudi lažno se predstavljajući kao plastični hirurg.

U “divljoj” ordinaciju u samom centru Beograda, na Terazijama, u improvizovanoj operacionoj sali napravljenoj na zastakljenoj terasi Sava je uz asistenciju majke, cvjećarke Nele, “operisao” i devojke i muškarce.

Knežević je, kako se saznalo, završio samo prvu godinu stomatologije, a po profesiji je bio maser, iako se lažno predstavljao kao plastični hirurg. U “divljoj” ordinaciju u samom centru Beograda, na Terazijama, u improvizovanoj operacionoj sali napravljenoj na zastakljenoj terasi Sava je uz asistenciju majke svećarke “operisao” i djevojke i muškarce.

Kada su mušterije pokušale da mu se požale jer operacije nisu ni upola onoga što su očekivali, on bi im prijetio i gnusno ih vrijeđao.

Kako navodi Kurir, veliki broj operisanih dobio je poslije intervencija ožiljke, opekotine i rupe na raznim dijelovima tijela odakle im je vađeno salo i prebacivano u grudi ili usne, a neki tvrde da im je čak i život bio ugrožen. Nezadovoljne pacijentkinje svoje fotografije i iskustva dijele na Instagram profilu “skup dokaza o nadriljekarstvu”.

Ljekari beogradskog Urgentnog centra uspjeli su u utorak uveče da spase život Beograđaninu Nikoli N. (29), kome je iznenada pozlilo poslije liposukcije kod lažnog hirurga.

Lažni hirurg Sava je čak lažirao i godinu rođenja (predstavljao se da je 1989. godište, umesto 1998.), kao i škole koje je završio.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79