Lezihljebovići i dalje leže: 5 takmičara se bori za nagradu od 1.000 eura

U etno-selu Brezna kod Plužina, pet takmičara i takmičarki bori se za prvo mjesto u takmičenju u izležavanju, a među njima je mladi Kruševljanin koji je favorit.

Prema riječima organizatora Miće Blagojevića, takmičari su dobro i vrijeme provode družeći se.

– To je jako psihološko takmičenje, a učesnici su zanimljive ličnosti. Super su ekipa i tu će ostati neka prijateljstva – kaže organizator.
Sam sa sobom

On ističe da takmičari koji su učestvovali preporučuju da svako treba bar jedan dan da leži, da se ne pomjera, da ostane sam sa sobom i razmisli o životu.

Takmičenje u izležavanju ušlo je u 29. dan, a ogranizator kaže da su svi iznenađeni time jer je prethodni rekord bio pet dana.

– Takmičenje u izležavanju je uživanje i nema teških pravila. To je neka vrsta preporoda – kaže Mića Blagojević.
Dvanaesta godina

Ovo je dvanaesta godina kako se takmičenje ogranizuje, a Crna Gora postala je poznata po njemu u svijetu.

Mnogi takmičari su odustali zbog obaveza, a preostalih pet među kojima su tri žene i dva muškarca istrajavaju u borbi za najboljeg/najbolju u izležavanju.

– Jedan od favorita je momak iz Kruševca. To bi bilo možda i apsurdno da pobijedi, da uzme titutulu koja je do sada pripadala Crnogorcima – kaže kroz smeh orgnizator.

Prva nagrada je novčana i iznosi 1.000 eura.

Ove godine 21 takmičar učestvovao je u borbi za najboljeg.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79