Ljudi sumnjaju da nije uhapšen pravi Malčanski berberin, evo šta je na to policija rekla

Poslije hapšenja Ninoslava Jovanovića, poznatog Malčanskog berberina, na društvenim mrežama se povela rasprava o tome da li je uhapšen pravi Jovanović ili je u pitanju neko drugi.

Bilo je onih koji su reagirali na to što se na prethodnim fotografijama Ninoslava Jovanovića jasno vidi da je proćelav, navodeći da na fotografijama koje su nastale na dan hapšenja to nije slučaj.

Sada su se oglasili iz policije i potvrdili da je uhapšeni definitivno Ninoslav Jovanovića.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da je identitet uhapšenog Ninoslava Jovanovića (46) iz sela Malča kod Niša potvrđen na osnovu otisaka prstiju i da su utvrđivanje njegovog identiteta obavili kriminalistički forenzičari – navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz policije su apelirali na građane da putem društvenih mreža ne uznemiravaju javnost i građane Srbije.

Potraga za Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, konačno je završena jučer njegovim hapšenjem na groblju u selu Malča.

Potjera je trajala 17 dana, a Jovanovićevom hapšenju prethodio je poziv mještanina Malče koji je pozvao policiju u 12 sati. Prijavio je da je u svom dvorištu vidio Malčanskog berberina. Navodno je prespavao u njegovoj štali, što je pretpostavio po uvaljanom sijenu.

Određeno mu je policijsko zadržavanja od 48 sati, a tužiocu je priznao da je oteo Moniku i ispričao kako.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79