Magoda: “Za košarkašice doček ne može, za Grand može?”

Mladi bh. pjevač i pobjednik ovogodišnjeg izdanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Mahir Mulalić održao je večeras spektakularan koncert u rodnoj Gračanici.

Plato ispred Gradske uprave Gračanice večeras je bio ispunjen s nekoliko hiljada Mahirovih obožavatelja, koji su skupa s njim proslavili značajnu pobjedu u srbijanskom muzičkom takmičenju – piše Crna-Hronika

Ovaj događaj komentarisao je i čelnik Turističke zajednice Kantona Sarajevo, Kenan Magoda koji je kratko na svom Instagram profilu napisao: Proslava petog mjesta na Eurobasketu i proslava pobjednika “Zvezde Granda”. Za košarkašice doček ne može, za grand može?” – napisao je Magoda.

Nakon ostvarenog historijskog uspjeha na Evropskom prvenstvu za žene, košarkašice i stručni štab reprezentacije su se danas vratili u Sarajevo, a svečani doček u Vijećnici im je u priredila gradonačelnice glavnog grada BiH Benjamina Karić.

Zbog COVID protokola nije bio organiziran masovni doček, ali grupa navijača se ipak okupila i pozdravila svoje heroine koje su napravile senzaciju na Eurobasketu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79