Majka maloljetnog dječaka tvrdi da joj je sin poznatog kriminalca maltretirao djecu na Vilsonovom: “Izvadio je pištolj”

Majka maloljetnog dječaka tvrdi da joj je sin poznatog kriminalca maltretirao djecu na Vilsonovom: “Izvadio je pištolj”


Jučer u popodnevnim satima (16:00) , dogodio se incident na Vilsonovom šetalištu ispred jednog ugostiteljskog objektu u Sarajevu.

Kako nam tvrdi majka Emira Mahović, cijeli slučaj je prijavljen policijskim organima MUP-a Kantona Sarajevo PS Novo Sarajevo.

Majka tvrdi da ovo nije prvi put da sin poznatog kriminalca maltretira njenu djecu. Ovo ga izvadio je pištolj, i prislonio ga na lice i pitao ga: “Hoćeš li sad da umreš?”

“Udario mu je nekoliko šamara”

Za portal Crna-Hronika ispričala je cijeli slučaj koji se dogodio i zbog kojeg njena djeca imaju strah izaći iz kuće.

“Sve to vidjevši čovjek  koji radi u tom lokalu, izašao je djecu da razdvoji. Međutim Šejlin sin i preko njega je odlučio da ga davi i da ga maltretira. Na svu sreću, taj gospodin je uspio da ga udalji sa lica mjesta.

Uputila sam se sa djecom u PU Novo Sarajevo. Dala sam svoju izjavu. Dva i po sata smo tu proveli, i davali smo izjave i svemu šta se desilo. Oni nisu privedeni. To je pokušaj ubistva. Nazvala me Šejla dok sam bila u policiji. Moje dijete zbog pretrpljenog straha danas od njenoj sina kriminalca, ima strah izaći iz kuće.

“Ja neću stati na ovome, jer se ovo pokušava da zataška!” Da li je to pravi pištolj ili gasni pištolj ja ne znam ali je ovo pokušaj ubistva. Krivično djelo je počinio, moje dijete ugrozio.

Policijski inspektor Miralem PU Novo Sarajevo mi je rekao da ću biti pozvala sa svojim sinom za 7 dana da damo izjave.

Poručujem Šejli da je se ne bojim. Iza mene ne stoji Zijad Turković niti bili koji kriminalac, samo moja hrabrost. Svoju tužbu neću povući!” – izjavila je Emira Mahović.

Zar treba da svi svojoj djeci kupimo po jedan pištolj da imaju za samoodbranu od takvih likova?” -pita se Emira Mahović za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija