Majka monstrum: Podvodila kćerku (17) da vrati dug, sina (12) tjerala da radi u luna parku

Anica B. (41) iz Niša, koja je optužena za trgovinu ljudima u saizvršilaštvu na današnjem pripremnom ročištu u Višem sudu u Nišu negirala je krivicu.

Radnici pogrebnog preduzeća ZAMIJENILI tijela: Ispovijest čovjeka čiju su majku greškom poslali u DRUGI GRAD.

Ona je, kako se sumnja, prošle godine svoju tada maloljetnu kćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz okoline Pirota a dvanaestogodišnjeg sina odvela da radi u njegovom luna-parku ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja, piše Blic.

I drugooptuženi Branislav M., koji se tereti za trgovinu ljudima u saizvršilaštvu ali i krivično djelo proganjanja, izjasnio se pred sudom da nije kriv.

Više detalja o tome šta se dešavalo na pripremnom ročištu u Višem sudu nisu mogli da saopšte.

– Okrivljeni su se izjasnili da nisu krivi. Na pripremnom ročištu se stranke izjašnjavaju o predmetu optužbe, obrazlažu se dokazi koji će biti izvedeni na glavnom pretresu i predlažu novi dokazi, utvrđuju se činjenična i pravna pitanja koja će biti predmet raspravljanja na glavnom pretresu. Informacije o tome koji će se dokazi izvoditi na glavnom pretresu nismo u mogućnosti da damo, saopštila je portparol Višeg suda u Nišu Irena Gušić.

Suđenje, koje će početi 8. septembra, inače, biće zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloljetnika.

Anica B. je bila uhapšena u oktobru prošle godine ali joj je pritvor u međuvremenu ukinut tako da se brani sa slobode. Nakon ukidanja pritvora bila joj je izrečena i mjera zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja sa djecom.

Da podsjetimo, sumnja se da se Anica viđala sa Branislavom u više navrata i pozajmljivala pare od njega, a kada je on zatražio da mu vrati novac, budući da nije imala, rekla mu je da će mu dati svoju kćerku radi seksa kako bi se razdužili.

Navodno mu je rekla i da je sve dogovoreno sa kćerkom. Međutim, prilikom dogovorenog susreta djevojčica se usprotivila kada su kolima krenuli u pravcu Niške Banje tako danije uspio u pokušaju da je obljubi na silu. Posle tog događaja, sumnja se da je prijetio djevojčici slanjem prijetećih poruka pa je ona pobjegla kod oca, koji je i alarmirao policiju. Istragom je utvrđena i sumnja da je Anicin sin iz prvog braka radio kod Branislava u luna-parku na prodaji karata kako bi otplaćuvao njena dugovanja, iako kao dvanaestogodišnjak ne bi smio da bude radno angažovan.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79