Majka nastradalog Ildahida: “Ja tražim cvijeće za mezar, oni normalno hodaju”

Majka nastradalog Ildahida: “Ja tražim cvijeće za mezar, oni normalno hodaju”


U stravičnoj nesreći koja se dogodila 18. januara u Čanicima kod Tuzle poginuli su mladići Ildahid Malkić i Irmel Arnautović, dok je Anel Arnautović teško povrijeđen. Sva trojica mladića su iz Tinje.

Kako je tada objavljeno Ildahid Malkić je bio za volanom Mercedesa koji se sudario s autobusom u 2:50 sati, dok je Irmel Arnautović bio na mjestu suvozača. Navodno su Anel Arnautović i 16-godišnji E. A. sjedini na stražnjem sjedištu.

Mirjana Malkić Kraljević ističe da oni žele samo istinu, jer su sigurni da njihov sin nije vozio automobil koji je u vlasništvu njegove sestre, nego da je volan kobne večeri prepustio nekome drugom.. Kako tvrde roditelji nastradalog Ildahida vozač u Mercedesu je bio Eldin Arnautović.

Njega i njegovu majku srela je Mirjana Malkić Kraljević te napisala potresni status.

Odem sa mužem samo do pijace, izađem iz auta samo da kupim mom sinu cvijet za bajram na mezar kada ugledam od ovog monstruma mater.

I pitam je gdje ti je sin. Ona meni cinički facom odgovara enooogaa. Njen sin je takoreći ubio mog sina i pobjegao sa lica mjesta. I sve su zataškali. Još ja šta god kažem ona. Meni samo govori: “Marš ku*o jedna”

Još se pere pred narodom. Ima Boga! Još je nije stid. Ovo je izjava svjedoka sa lica mjesta da je. Njen sin vozio. Fujj bagro kako hodate ovom zemaljskom kuglom.
Ja svom sinu kupujem cvijeće na mezar a njen sin ubio faktički mog sina.

On se šeta kao da je pseto ubio. Pa državo ima li te. Ima li iko pošten u ovoj državi
Zar ubica ne treba da odgovara” – pita se majka nastradalog mladića Ildahida Malkića.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija